| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

15:57
З виробничою необхідністю проведення електронного обліку деревини

   З виробничою необхідністю проведення електронного обліку деревини Державне підприємство "Кременецьке лісове господарство" оголосило про проведення допорогових закупівель на закупівлю протиударних смартфонів Sigma mobile X-treme PQ23, Мобільний телефон Sigma mobile X-treme PQ24 на суму 25 000 грн.
   Починаючи із 2011 року технічним засобом для проведення електронного обліку деревини слугував Кишеньковий Персональний Комп'ютер ( КПК) NAUTIZ X3 , ціна якого на даний час від 29820 до 33270 грн., який працює на ОС Windows Mobile 6.
    Державне підприємство «Лісогосподарський інноваційно-аналітичний центр» є базовим підприємством Державного агентства лісових ресурсів України та має статус головного оператора Єдиної державної системи електронного обліку деревини. Фахівцями цього підприємства розроблено програмний продукт, який дозволяє працювати на ОС Android. Це дозволило всім підприємствам значно скоротити витрати на технічне забезпечення для проведення електронного обліку деревини.
    Враховуючи умови праці майстрів лісу на лісосіках, природні фактори, було прийнято рішення про закупівлю саме протиударних смартфонів.
     Однією з основних наших завдань є забезпечення безперебійної роботи проведення електронного обліку деревини, що значно підвищує ефективність господарювання та сприяє відкритості і прозорості діяльності підприємства.
Державне підприємство "Кременецьке лісове господарство".

Переглядів: 359 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024