| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

15:33
У хвойних лісах заборонено користуватись відкритим вогнем та заїжджати автотранспортом

Таке рішення прийнято комісією Кременецької районної ради з питань аграрної політики, земельних відносин та охорони довкілля 4 липня 2013 року. Крім того, заборонено в’їзд автотранспорту у ліси, де переважають хвойні породи.

Нагадаємо, що Кременецьке лісове господарство розташоване на території трьох адміністративних районів – Шумському, Кременецькому, Лановецькому і частково Збаразькому.

Основними лісоутворюючими породами держпідприємства є сосна, дуб, ясен, ялина, модрина, береза і ін. Кременецьке лісове господарство є єдиним серед п’яти державних підприємств Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства, де частка хвойних порід від загального запасу деревостанів становить майже 30 відсотків.

Наразі синоптики прогнозують спекотний період на території західних областей, в тому числі і на Тернопільщині, тож у лісах поступово збільшуватиметься клас пожежної небезпеки.

Аби попередити виникнення пожеж у лісах, а особливо це стосується тих ділянок, де ростуть хвойні породи, лісівники застосовують різноманітні протипожежні заходи. Розміщають біг-борди та наглядну агітацію на протипожежну тематику, проводять рейди та інформують мешканців населення через засоби масової інформації про протипожежний період у лісах.

Працівники лісової галузі просять мешканців Тернопільщини суворо дотримуватись протипожежних правил безпеки у лісах, розуміючи, що ліси створювалися не один десяток років, а вогонь цю рукотворну красу може знищити за кілька десятків хвилин.

Прес-служба Тернопільського облуправління ЛМГ

Переглядів: 723 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024