| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

11:29
Про проведення тижня охорони праці в ДП "Кременецький лісгосп"

          Починаючи з 2002 року, щорічно 28 квітня відзначається Всесвітній день охорони праці,  відповідно до Указу Президента від 18 серпня 2006 року в Україні також відзначають День охорони праці.

           Девіз Всесвітнього дня у 2016 році охорони праці: «Стрес на робочому місці:колективний виклик».

          Вже близько 10 років державне підприємство «Кременецьке лісове господарство» проводить тиждень охорони праці. Для проведення  Тижня охорони праці видано наказ по підприємстві, створено організаційний комітет, розроблено заходи з проведення Тижня охорони.         

         Члени організаційного комітету в період проведення Тижня охорони праці проводять комплексні обстеження стану охорони праці в підрозділах підприємства для визначення кращих структурних підрозділів, кращих працівників за професією, кращих виробничих бригад,  проводять зустрічі з представниками трудових колективів, відповідають на їх запити, надають консультації  в питаннях створення безпечних і нешкідливих умов праці.

         Всі обстеження існуючого рівня безпеки, стан забезпечення працівників засобами індивідуального захисту, побутовими приміщеннями оформляються відповідними актами, керівникам підрозділів видаються приписи служби охорони праці.

          Члени організаційного комітету також проводять зустрічі з пенсіонерами підприємства, зокрема інвалідами праці. Інвалідам праці, які отримали виробничі травми, надаються одноразові грошові виплати. На проведення тижня охорони праці в 2016 році планується витрати  близько 10 тис грн.

         За минулий рік витрати на охорону праці по підприємству склали 182,3 тис грн., що припадає на одного працівника близько 1000 грн. В 2015 році всі працівники лісгоспу були повністю забезпечені засобами індивідуального захисту, працівники автотранспортного  цеху були забезпечені сучасними побутовими приміщеннями, проведено технічне переоснащення котельні підприємства  з газового опалення на дров’яне.

          Після проведення тижня охорони праці грошовими преміями будуть відзначені кращі структурні підрозділи, кращі трудові колективи, кращі за професією. Інвалідам праці та членам сімей, загиблих на виробництві будуть виплачені грошові допомоги.

 

Провідний інженер з охорони праці   Сергій Андрощук

 

Переглядів: 354 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024