| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

14:17
24 липня 2015 року відбулася нарада – семінар за участю інженерів з охорони лісу, інженерів лісового господарства та головних лісничих

    24 липня 2015 року на базі ДП  “Кременецький лісгосп” відбулася нарада – семінар за участю інженерів з охорони лісу, інженерів лісового господарства та головних лісничих державних підприємств Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства на тему: ” Огляд готовності до запобігання і гасіння лісових пожеж та особливості проведення рубок догляду " в ДП  “Кременецький лісгосп”.

   У Волинському лісництві учасники семінару розглянули  готовність  підприємства до попередження й гасіння лісових пожеж. Присутнім було продемонстровано оновлену техніку, яку переобладнано спеціально для боротьби з пожежами в лісі.     В урочищі  "Цеценівка" Забарівському лісництві проведено ознайомлення з особливістю рубок догляду в насадженнях ДП «Кременецьке лісове господарство».

     Базу для проведення семінару обрано не випадково – на території державного лісового фонду Кременецького лісгоспу зростає найбільше хвойних в області, які є найбільш пожежонебезпечними. Враховуючи встановлення спекотної погоди на Тернопільщині, початок жнив, а з ними й непоодинокі випадки загорянь пожнивних рештків, працівники підприємства вирішили таким чином не лише продемонструвати готовність до гасіння пожеж, а й застерегти мешканців, поінформувавши їх про ймовірність виникнення пожеж у разі необережного поводження з вогнем і попередити відвідування населенням особливо небезпечних у пожежному плані лісових ділянок.

        Також було проведено огляд насіневої плантації сосни звичайної у Волинському лісництві.

      

     

   

   

   

 

 

 

 

Переглядів: 434 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024