| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

10:59
20.09.2015 р. працівники лісового господарства України відзначають своє професійне свято – День працівника лісу.

         Ліс - це справжній, живий скарб нашої землі, це душа всієї планети. Його раціональне і розумне використання дарує людям тепло і затишок.

На 30 тис. га розкинулись лісові масиви Кременецького лісгоспу. Почесна праця трудівників лісу, лісової охорони і інженерно-технічних працівників направлені на відновлення і вирощення лісів, підвищення їх продуктивності, раціонального і розумного використання деревини.

За вісім місяців біжучого року посаджено лісові культури на площі  115,8 га. Створено захисних насаджень в лісовому фонді – 10,0 га. Рубки, пов’язанні з веденням лісового господарства по масі виконані на 135,2%. Рубки головного користування при плані 15,5 тис. куб. м. фактично виконано 17,2 тис. куб. м., що становить 111,0 %.

Люди, які професійно стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві, давно і справедливо заслуговують глибокої поваги і високого авторитету. Гідний дарунок до професійного свята внесли колективи Суразького лісництва – лісничий Ладан С. В., Білокриницького лісництва – лісничий  Валецький А. О., Ланівецького лісництва – лісничий Романишин І. С., лісопромислового комплексу – начальник Іванюк О. М.

Бажаю всім Вам миру, спокою, благополуччя, надії, успіхів у праці на славу і процвітання Незалежної України.

Директор

ДП «Кременецький лісгосп»                                          С. В. Баран

 

Переглядів: 434 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024