| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

15:38
18 травня на базі ДП «Кременецьке лісове господарство» відбулися спільні навчання підприємств

    18 травня на базі ДП «Кременецьке лісове господарство» відбулися спільні навчання підприємств Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства та Управління ДСНС України у Тернопільській області з гасіння й попередження можливих лісових пожеж у пожежонебезпечний період 2017 року.
   У навчаннях взяли участь також студенти Кременецького лісотехнічного коледжу, КРЛП «Кремліс», НПП «Кременецькі гори» та представники місцевих органів самоврядування. Спільні тактико-спеціальні навчання відбувались безпосередньо у лісовому масиві Кременецького лісництва.
Навчання проходили в чотири етапи,
1.Підготовка техніки до гасіння пожеж,
2. Облаштування мінералізованих смуг й залучення підрозділів ДСНС до гасіння,
3.Створення оперативного штабу на місці події
4. Розбір навчання.
   Учасники навчань стали свідками гасіння пожежі яка виникла через необережне поводження невстановлених осіб
На думку організаторів, мети навчань було досягнуто. Учасники обговорили шляхи взаємодії лісгоспу та пожежно-рятувальної служби з метою недопущення пожеж в лісових масивах, взаємоінформування про виникнення пожеж, розглянули порядок дій по їх гасінню, ознайомились з готовністю Кременецького лісгоспу до гасіння пожеж в лісах, а також практично відпрацювали злагодженість дій усіх залучених служб під час гасіння умовної пожежі.


 

Переглядів: 379 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024