| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

11:59
Відповідно до принципів і критеріїв Лісової Опікунської Ради (ЛОР – FSC)

    Відповідно до принципів і критеріїв Лісової Опікунської Ради (ЛОР – FSC) та наказу № 102 від 10 жовтня 2016 р ДП ”Кременецьке лісове господарство” “Про зберігання ПММ на лісосіках, обладнання місць заправки бензопил, поводження у випадках протікання мастила чи пального в техніки, що працює у лісі, збору і утилізації відходів в містах проведення робіт” при всіх лісництвах лісгоспу створено спеціальні місця для заправляння бензопили , спеціальні ящики для зберігати пально-мастильних матеріалів щоб унеможливити потрапляння пального або мастила до ґрунту.
    Техніка, що працює в лісі, не повинна мати протікань масла та пального. Якщо таке протікання трапляється, мастило або пальне збирається з ґрунту за допомогою абсорбенту (тирси), мішечок з якою є на кожній одиниці техніки, що працює в лісі.
   Використаний абсорбент збрається і вивозиться з лісової території та утилізовується екологічно безпечним способом (спалюється поза межами лісової території).
   Промислові та побутові відходи, що утворюються під час виконання лісогосподарських заходів збираються і зберігаються в контейнерах, які встановлені в спеціальних місцях, а після завершення робіт видаляються з лісу екологічно прийнятним способом.

Переглядів: 337 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 wefrvds  
0
Поверніть лісничого Босака Ю.В назад бо скоро звільниця весь колектив

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024