| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

14:30
В ДП «Кременецький лісгосп» провели навчання та перевірку знань з питань охорони праці

   До проведення заходу долучилися директор лісгоспу Богдан Косінський, головний інженер Олександр Войтюк, голова профспілкового комітету Петро Сорока.

   Робота у лісі має високий ступінь виробничих ризиків. Тому знання і безумовне дотримання вимог з охорони праці – щоденний професійний обов’язок усіх співробітників державного підприємства « Кременецьке лісове господарство».

    «У нас великий фронт робіт – від лісовідновлення до лісозаготівлі, вивезення та реалізації. На кожному з цих етапів задіяна техніка. Тож питанням охорони праці ми приділяємо велику увагу. У минулому році було використано 182 тисячі гривень для створення належних умов праці, включаючи забезпечення засобами індивідуального захисту, медоглядами, оновленою технікою підвищеної безпеки», –розповідає головний інженер Олександр Войтюк.
    «Перевірку знань мають пройти усі працівники підприємства. Такі заходи підвищують ефективність профілактики виробничого травматизму. Ми підготували екзаменаційні білети, які містять загальні питання з охорони праці, а також вимагають відповіді на конкретні ситуації, безпосередньо пов’язані з виробництвом», – зазначає провідний інженер з охорони праці підприємства Сергій Андрощук.
    ”Сьогодні найбільш актуальними є вміння правильно оцінювати ризики та керувати ними. Таким чином забезпечуються на робочих місцях здорові та безпечні умови праці. Здатність запобігти та швидко реагувати на порушення, досконале знання справи, обізнаність під час виконання робіт (а особливо робіт підвищеної небезпеки) та прийняття правильних рішень, спрямованих на запобігання травматизму, можливе лише за умов чіткого та правильного виконання всіх функцій управління. Тому на першому місці є якість та безперервність навчання всіх працівників, особливо відповідальних за охорону праці”,- зазначив директор підприємства Богдан Косінський.

Переглядів: 601 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024