| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

13:56
Щороку навесні за ініціативи Державного агентства лісових ресурсів України проводиться акція «Майбутнє лісу в твоїх руках»

   ЇЇ мета – поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, надання можливості усім бажаючим долучитись до створення нових лісових насаджень.
    Сьогодні у Підлісецькому лісництві ДП «Кременецький лісгосп» на 2,4 гектари під меч Колесова було висаджено більше 17 тисяч садженців сосни звичайної.
  До благородної справи за традицією приєдналися колективи Тернопільських обласних – облдержадміністрації на чолі з головою Степаном Барною, обласної ради – із керівником Віктором Овчаруком, начальник Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства Олег Яремко, голова Кременецької РДА Володимир Козубський, голова Кременецької районної ради Володимир Стефанський, директор ДП «Кременецький лісгосп» Богдан Косінський.
   Кажуть, саджати ліс робота – важка. Але маючи натхнення та ресурси, будемо збільшувати лісові угіддя Кременеччини.
  Посадити дерево — це не просто взяти сіянець і втикнути його в лунку. Це відповідальний процес.Садити ліс потрібно тільки з хорошими думками. Щоб через кілька десятків років повернутись на це ж місце і щиро порадіти з того, що попрацював на совість

Переглядів: 590 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024