| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

11:49
Привітання з ювілеєм головного лісничого Колінчука С.С.

ШАНОВНИЙ СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ!

Адміністрація, профспілковий комітет, співробітники та друзі сердечно вітають Вас із «П’ЯТДЕСЯТИМ» Днем народження!

 

     Свою трудову діяльність Ви пов’язали з лісовою галуззю з 1981 року, коли почали працювати в Кременецькому лісництві: заготівельником хвойної лапки і лікарської сировини, верстатником.

    В 1988 році закінчуєте Кременецький лісотехнікум, де здобуваєте професію техніка лісовода. З 1991 по 1999 рік працюєте в Державному заповіднику «Медобори» на посаді майстра, завідуючого філіалом «Кременецькі гори». Ваша наполегливість, потяг до знань, дають можливість в 1998 р. закінчити Український лісотехнічний університет і здобути кваліфікацію інженера лісового господарства.

В 1999 році по переводу поступаєте на роботу в Кременецький держлісгосп на посаду головного лісничого.

Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий внесок у розвиток лісівничої справи, забезпечили Вам заслужений авторитет і повагу серед колег.

Під Вашим керівництвом в лісгоспі створено 2347,4 га лісових культур, з них на землях Держлісфонду 1656,6 га і на неугіддях сільських рад 690,8 га.

Особиста дисциплінованість і старанність, вимогливісь і принциповість поєднуються у Вас із високою відповідальністю, чуйним і уважним ставленням до людей. Залишайтесь таким завжди: щирим, добрим і співчутливим.

       За безперервну та віддану працю в системі лісового господарства Ви нагородженні нагрудним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні за 20 років служби», нагороджувались грамотами Тернопільського обласної державної адміністрації та обласної ради, грамотами лісгоспу,

Програму «мінімум» для справжнього чоловіка Ви виконали: посадили дерево, та й не одне, провели реконструкцію садиби, народили дочку і сина, які також здобули професію лісівника, маєте внучку, для яких Ви є і будете прикладом все свідоме життя: батьком, другом і порадником у приємні і важкі хвилини життя.

   З нагоди ювілею прийміть наші щиросердечні вітання і побажання: міцного здоров’я, щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

                  Спинити час ніхто не в змозі,

                  І грає ліс, і квітне сад.

                  На Вашім сонячнім порозі

                  З’явилось мудрих «50»

                                 Ваш ювілей – поважна дата,

                                 Про це нагадувать не слід,

                                 А краще щиро побажати,

                                 Здоров’я, щастя й довгих літ.

                  Щоб завжди жили Ви в мирі,

                  В колі рідної сімї.

                  Хай світла радісна дорога,

                  Завжди Вам стелиться в житті!

З повагою колектив ДП "Кременецький лісгосп".

Переглядів: 594 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024