| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

16:35
Озеленюємо святі наші місця

     У всьому світі є місця з такою позитивною енергетикою, ніби Сам Господь доторкнувся до них своєю рукою. Туди хочеться повертатися знову і знову. Не треба далеко їхати, адже наша земля обдарована величезною кількістю святинь — приголомшливої краси храми, церкви та монастирі з чудотворними іконами, цілющі святі джерела. І року не вистачить, щоб об'їхати їх усі. Ось лише мала їх частина — десятки найпотужніших православних святинь України.
       Для християн усього світу Зарваниця добре відома чудотворною іконою і цілющим джерелом, біля якого з'являлася Божа Матір. Зараз на цьому місці споруджено Зарваницький духовний центр — комплекс церковних споруд з Собором Зарваницької Матері Божої. Щороку сотні тисяч паломників приходять сюди на прощу.
         За ініціативою Тернопільського обласного управління лісового та мисливського господарства під керівництвом головного спеціаліста відділу лісового та мисливського господарства Тернопільського ОУЛМГ Надії Козацької сьогодні відбулося озеленення території цього Святого місця . У цій почесній добрій справі прийняли участь наші Кременецькі лісівники Суразького лісництва за участі лісничого Ладана Степана та лісівники Чортківського та Тернопільського лісгоспів.

 

 

 

Переглядів: 339 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024