| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

10:46
Новорічні ялинки

   

    Наближається улюблене свято як усіх дітлахів, так і дорослих — Новий рік. Для більшості дітей воно асоціюється з чудовою казкою.
    Яке ж свято без зеленої красуні?
   Ялинка – це обов’язковий атрибут новорічних та різдвяних свят, без якого просто неможливо уявити кожну оселю в ці дні. Всім здається, що ялинка повинна бути саме живою, щоб яскравіше передавати атмосферу свята.
     Обирати новорічну красуню треба за простим принципом: подобається — беріть. Головне — наявність самоклейної стрічки з номером та серією і ви будете впевнені, що це дерево саме з нашого лісу.
    Хтось обирає за густотою, а комусь чим зеленіша, тим краще. Сосна в приміщенні стоїть довго навіть просто в хрестовині. Бо багато хто намагається подовжити її життя за допомогою води чи піску. Справжню ялинку заніс у хату з морозу, і одразу відчуваєш аромат свята. Новорічна красуня до продажу росте мінімум 5 років. До речі, визначити її вік дуже просто за мотовками — місцями, звідки ростуть гілки. Порахувавши їх та додавши 2, стане відомо, скільки років дереву.
    Реалізація новорічних ялинок буде проводитись в дворах лісництв нашого лісгоспу та на майстерських дільницях. Також буде організована виїздна передсвяткова торгівля ялинками в м. Кременець, м.Ланівці, м.Шумськ.

Відповідальні особи за реалізацію новорічних ялинок
Головний лісничий лісгоспу Іваницький Роман Степанович (03546) 2 26 22
Системний адміністратор Павловська Галина Ігнатівна (03546) 2 48 27
Телефон гарячої лінії (03546) 2 48 27

Переглядів: 370 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024