| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

15:57
Готуємось до висадки у “Великий ліс”

    Багато років вчені говорять про те, як корисні хвойні ліси. Фітонциди, які виділяють ялини і сосни, сприятливо позначаються на здоров’ї людини.
      Вирощування сіянців сосни зазвичай проводиться в невеликих за площею тимчасових розсадниках. Причому такий розсадник є в кожному лісництві.
     У тимчасовому розсаднику , що створений на площі суцільної вирубки лісу, квартал11 виділ 5 Суразького лісництва ведуться роботи по викопуванні та сортуванні посадкового матеріалу сосни звичайної та модрини європейської з метою подальшої висадки на площах після суцільних рубань .
     За китайським повір'ям сосна - чарівне дерево, що відводить біду приносить щастя. Тому сосонки садять і біля свого будинку як символ довголіття і благополуччя. При цьому не варто лякатися великих розмірів дерева, адже карликові декоративні форми цієї культури дозволяють вирощувати їх навіть в невеликому саду.
     Окрім основних лісоутворюючих порід, таких як сосна звичайна, ялина, дуб звичайний, вільха, липа, нашим лісгоспом вирощується садивно-декоративний матеріал (ялівець, туї, самшит та ін..), що може використовуватися як для озеленення адмінбудівель, так і для приватного сектору.

 

Переглядів: 330 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024