| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

16:01
ДП ”Кременецьке лісове господарство ” активно працює над виконанням Програми розвитку лісового господарства Тернопільщини на 2017-2021 роки

    ДП ”Кременецьке лісове господарство ” активно працює над виконанням Програми розвитку лісового господарства Тернопільщини на 2017-2021 роки, яка затверджена рішенням № 538 від 10.06.2017р. Тернопільської обласної ради.
Головним завданням на даному етапі є підбір земельних ділянок під лісорозведення в наступні роки та виготовлення правовстановлюючих документів на прийняті землі.
  Це питання обговорювалось на базі Бережанської сільської ради Лановецького району за участі головного спеціаліста відділу у Лановецькому районі управління Державного кадастру у Тернопільської області Куза Л.П., голови Бережанської сільської ради Михащук В.П. та землевпорядника Новаковської Г.П, начальника відділу лісового господарства Колінчука С.С.
  Обговорили і питання самозаліснення земель та їх статус, насамперед про самозаліснені державні землі, які можна приєднати до держлісфонду та можливість лісгоспу опікуватися ними, зробивши належні догляди на їх територіях.

Переглядів: 363 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024