| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

13:30
День працівника лісу

    Традиційно в третю неділю вересня ми відзначаємо своє професійне свято – День працівника лісу. Лісове господарство України – завжди було і залишається пріоритетною складовою народногосподарського комплексу держави, основою економічної стабільності, запорукою екологічної безпеки і охорони навколишнього середовища. Ліс – це безцінний дар. Його збереження та примноження – високе покликання всіх працівників лісового господарства. Щодня сумлінно і невтомно працюючи, лісівники створюють десятки гектарів нових насаджень, охороняють ліси від пожеж, хвороб та шкідників, самовільних рубок, браконьєрського полювання. Завдяки самовідданій праці лісівників, збільшується площа лісового фонду країни, успішно розвивається лісогосподарська галузь.
    На передодні цього свята 15.09.2017 р. відбулись урочисті збори присвячені цій події. Т.в.о. директора ДП Кременецький лісгосп Войтюк Олександр привітав присутніх з професійним святом і подякував великому колективу за свою щоденню кропітку працю, завдяки чому примножується зелене багатство країни і вручив подяки і грамоти працівникам, які внесли вагомий внесок у розвиток лісової галузі.
   З нагоди професійного свята - Дня працівників лісу , колектив нашого лісгоспу на урочистих зборах привітали та нагородили грамотами і подарунками виконувач обов’язків голови Кременецької райдержадміністрації Володимир Козубський, голова Шумської районної державної адміністрації Головатюк Юрій, Голова Шумської районної ради Тарас Корець, заступник голови Кременецької районної ради Меснікович Михайло.

    Шановні лісівники! Сердечно бажаємо вам міцного здоров’я, щедрої долі, життєвої наснаги, добробуту та благополуччя!

  

  

  

  

  

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 386 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024