| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

08:54
1 липня 2015 року ювілей Мартинюка Василя Івановича

Шановний Василь Іванович!

 

Адміністрація, профспілковий комітет, співробітники та друзі сердечно вітають Вас

із шістдесятим Днем народження!

В селі Двірець на Хмельниччині пройшло  Ваше дитинство. Згодом закінчили школу і Львівський лісотехнічний інститут. Молодим спеціалістом прибули у Кременецький лісгосп. І не випадково, що свою долю Ви на все життя пов’язали із Кременеччиною, її людьми і лісом, обравши нелегку, але почесну працю в лісовій галузі.

В 1981 році поступаєте на роботу помічником лісничого Білокриницького лісництва. Понад три десятки років невтомної праці помічником лісничого, лісничим, головним лісничим, інженером по лісовідновленню, провідним інженером з лісових культур – це немалий відрізок часу, за який усі успіхи і негаразди Ви розділили з колективом лісгоспу.

За час роботи на всіх займаних посадах, а особливо на посаді провідного інженера з лісових культур зарекомендував себе як грамотний, висококваліфікований спеціаліст. Вбачаючи лісовідновлення, як відтворення майбутніх лісів, під Вашим керівництвом щорічно висаджуються лісові культури на площі понад 100 га, з урахуванням захисних насаджень. За період виконання програми «Діброва» в держлісфонді створено лісові культури дуба на площі близько 1000 га. Всього ж за період роботи на підприємстві при чіткій організації лісового господарства, створено лісовий масив площею більше 3,0 тис. га, вирощено понад 33 млн. шт. стандартного посадматеріалу, а щорічно вирощується не менше 2 млн. шт. сіянців і саджанців. Ви є наставником молоді, постійно дбаєте аби вона проявляла себе творчо, організовуєте конкурси, акції, де діти малюють, пишуть про ліс, творять щось своїми руками. Подібні заходи допомагають новим поколінням розвиватися всебічно та насправді любити природу.

Програму-мінімум  для справжнього чоловіка Ви виконали: посадили дерево, та й не одне, хату збудували, народили двох дочок, маєте двох внучат, для яких Ви є і будете прикладом все свідоме життя: батьком, другом і порадником у приємні і важкі хвилини життя.

Ваша праця гідно оцінена. Ви неодноразово нагороджувалися грамотами Обласного управління лісового і мисливського господарства та лісгоспу, Вам оголошено подяки, відзначено преміями, в тому числі за сприяння і активну участь в доборі декоративного посадматеріалу для виставки ярмарки «Агро-2007» в м. Київ, за активну участь в будівництві зони відпочинку в 1984 р. за рацпропозицію по впровадженню контейнерів для перевезення сіянців – 1993 рік. Нагороджений нагрудним знаком «За бездоганну службу в державній лісовій охороні» за Х та ХХ років служби.

Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років. Живіть довго в щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Минули, наче мить, десятки літ,

Вони – як дощик по тоненькій шибці,

Вони – як ніжний яблуневий цвіт,

Вони – як тонкі струни в першій скрипці,

Тож хай той цвіт повік не обліта,

Нехай струна співає, а не рветься,

Хай доля не скупиться на літа,

Хай Божа благодать панує в серці.

Нехай життя квітує буйним цвітом,

І День народження приходить знов і знов,

А доля хай дарує з кожним роком,

Міцне здоров’я, щастя і любов!

З повагою:

 

Директор ДП «Кременецький лісгосп»                                            С.В.Баран

 

Голова профспілкового комітету                                                       П.В.Сорока

 

        Колеги і друзі

Переглядів: 691 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024