| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

14:59
11 листопада 2016 року у ДП «Кременецький лісгосп»відбулася V звітно-виборна конференція профспілкового комітету за період роботи з 2011

 

 
   

      Заслухавши і обговоривши звітну доповідь голови профспілки Сороки П.В. «Про роботу  профкому ДП »Кременецький лісгосп» за період роботи з  11 листопада  2011 року по 11 листопада  2016 року ,звітно-виборна профспілкова конференція відмічає, що, первинна профспілкова організація в тісній співпраці з адміністрацією підприємства спрямовувала свою роботу  на стабілізацію роботи трудових колективів підприємства  на вирішення соціально-економічних питань, забезпечення прав та інтересів їх працівників.

  V-а   звітно-виборна   конференція профспілки працівників лісового господарства  постановила:

  1. Визнати роботу профспілкової організації ДП «Кременецький лісгосп» звітному періоді  Задовільною.
  2. Доповідь ревізійної комісії – затвердити.
  3. Вважати головним напрямком діяльності  профспілки ДП»Кременецький лісгосп», в наступному звітному періоді, захист  трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників галузі, зокрема на їх гідну працю, повну і продуктивну зайнятість на виробництві, достойну заробітну плату, на безпечні умови праці, соціальний захист членів профспілки та їх сімей, зміцнення цехових комітетів, посилення їх відповідальності.
  4. Профспілковому комітету разом з керівництвом підприємства:

4.1 Спрямовувати зусилля на забезпечення виконання вимог Генеральної, Галузевої, Регіональної угод, колективних договорів в трудовому колективі. Підвищити рівень роботи в цьому напрямку кожного виробничого підрозділу, спеціалістів, відповідальних працівників на зміцнення фінансово-господарської діяльності, росту заробітної плати працюючих,  дотримання виробничої дисципліни, умов та охорони праці на виробництві, вирішення соціальних питань.

 4.2 Продовжити роботу у всіх підрозділах  підприємств галузі по підвищенню продуктивності праці, професійної майстерності, дисципліни та організованості на виробництві,покращенню стану умов та охорони праці, культури виробництва, охорони лісів.

  4.3 Активізувати роботу громадських інспекторів з охорони праці, комісії  профкому з питань  контролю за станом охорони праці на виробництві, розслідувані нещасних випадків. Контролювати своєчасну та передбачену  Законом України та колективними договорами виплату компенсацій та відшкодувань потерпілим та сім’ям, пов’язаним з виробничим травматизмом.

 4.4 Своєчасно та якісно проводити медичний огляд працівників із шкідливими та небезпечними умовами праці, атестацію керівників та спеціалістів з питань охорони праці на виробництві, навчання та підвищення кваліфікації кадрів. Забезпечити спільну роботу профкому і адміністрації по профілактиці виробничого травматизму, здорових  та безпечних умов праці працівників.

 4.5 Здійснювати дієвий контроль за дотриманням адміністраціями трудового законодавства, особливу увагу приділяти правильному застосуванню норм робочого часу, оплати праці, надання відпусток, скорочення працюючих.

         5.Профкому разом з керівництвом і спеціалістами підприємства щоквартально аналізувати роботу підприємства, профспілкового комітету з питань ефективної роботи відповідальних осіб за результати фінансово-господарського та соціального стану на виробництві, вживати міри по його покращенню, давати принципову оцінку як профспілкового комітету, його голові, та керівникам підрозділів підприємства.

6. Профкому профспілки розробити заходи щодо критичних зауважень і пропозицій, висловлених делегатами та учасниками конференції, затвердити їх на черговому засіданні профкому та  встановити контроль за їх виконанням.

                7.Учасники конференції закликають всі первинні  профспілкові                 організації галузі згуртуватися для більш ефективної роботи  по захисту інтересів  членів профспілки.

  Головою профспілки  ДП »Кременецький лісгосп» на наступні 5 років було обрано  діючого голову профкомітету   Сороку П. В.

 

 

 

 

Переглядів: 416 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024