| Вхід





Ми у соцмережах
Наші друзі









 

сайт

10:23
04 грудня 2017р. на базі нашого підприємства відбулась зустріч з інвалідами виробництва

    За даними проекту DilovaMova.com, на своїй 47-й сесії у 1992-му році Генеральна Асамблея ООН в спеціальній резолюції № A/RES/47/3 проголосила щорічну подію всесвітнього масштабу - 3-е грудня стало датою Міжнародного дня людей з інвалідністю. Цілі цього Дня були виражені окремою резолюцією № A/RES/47/88, прийнятої на тій же сесії. Заходи, до яких в цей День закликає всі країни ця шановна міжнародна організація, повинні бути спрямовані на інтеграцію людей з інвалідністю у життя нашого суспільства. Це не складно. Це не варто відкладати. Від цього залежить наша цивілізованість.
    У цей День ми приєднуємося до цієї міжнародної ініціативи і бажаємо всім, хто не байдужий цій проблемі, сил і здоров’я, засобів і успіху.

     04 грудня 2017р. на базі нашого підприємства відбулась зустріч з інвалідами виробництва за участі Т.в.о. директора Войтюка Олександра Петровича, Начальника Кременецького відділу управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Тернопільській області Станько Людмили Василівни, страхового експерта з охорони праці Михальчука Олександра Валентиновича.
   З нагоди Міжнародного Дня інвалідів на підставі Наказу№ 340-к від 01.12.2017 р. ДП «КРЕМЕНЕЦЬКЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» інвалідам виробництва :
ІВАНЮК Оксані Павлівні – пенсіонеру Кременецького лісництва;
СЛОНЧУКУ Володимиру Петровичу – пенсіонеру Білокриницького лісництва;
ВИШТИКАЛЮКУ Миколі Євстафійовичу – пенсіонеру Забарівського лісництва;
ЧУМАКЕВИЧУ Борису Олександровичу – пенсіонеру транспортного цеху;
ШЛАПАКУ Петру Борисовичу – пенсіонеру Волинського лісництва;
ШЕВЧУКУ Ярославу Володимировичу– пенсіонеру Суразького лісництва
виплачено одноразову допомогу.
Пам’ятаймо, що надання людям з інвалідністю щоденної підтримки й допомоги – реальний вияв милосердя, людяності та любові до ближнього.

 

Переглядів: 349 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Використовуються технології uCozCopyright MyCorp © 2024